Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där det finns vilja, finns kärlek.


KÄRLEK

är viljan
att dela

den grå
och trista vardagen
med
en annan

människa.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-02 07:11



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Avklätt i all sin enkelhet... vackert!
2017-08-02

    Sefarge VIP
Så starkt sant "enkelt" skrivet!
:)

2017-08-02

  Maiah VIP
Så sant, fin tanke i fint format
2017-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP