Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam med pappa som super

Du är ensam
i en liten stuga
med din pappa.
Det regnar
och ni har promenerat
flera mil.
Det knyter sig
men jag säger
att du är duktig.
Det är bättre
att gå
än att stanna.
Iallafall
på 14 kvadrat
med Honom.
Han super
säkert mindre
utomhus.
Dricker nog
bara
när du sover?
Han hånar mig
förstås
när jag frågar.

Du smygringer länge
på natten.
Vi pratar om doften
av havet.
Jag hör att du kämpar
med gråten.
Du är ensam med pappa
som super.
Och jag lovar dig.
Aldrig igen.









Fri vers av Lehva VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-06-08 00:08



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
En ärlighet som gör mig stum.
Stor text!!
2022-06-10

    Lena Staaf VIP
En text som ett knytnävsslag i magen. Barnets utsatthet starkt beskrivet.
2022-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Heja dig som tog ett viktigt beslut, barn behöver växa upp i en lugn och trygg miljö.



2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP