Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

augusti

alla eldar jag försöker släcka är bensin på majbrasan;
mer vodka på midsommarafton.
ännu ett glas

det är orgasmer man får till incestdrömmar,

slaktad inför middagsbordet,

inget bär min kropp längre.


mer vodka på midsommarafton,
på kräftskivan, på julafton, på alla svensexor där emellan,
och alla eldar släcks med bensin
och utsvävande,
sedeslösa ben när solen går upp.




Fri vers (Fri form) av Mia M
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-04 08:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alkohol löser inga problem utan skapar bara fler.
Själv totalvägrar jag.
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mia M
Mia M