Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I begynnelsen var Ordet

 

 

Ordet var Kärlek

att vörda och visa

utan ordet var inte Kärlek

 då vore människorna stumma

och kärlekslösa varelser




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-04 21:11



Bookmark and Share


  Syrran77
Tänkvärt!
2017-08-04

    ej medlem längre
Fint
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP