Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftervärme

Augusti
den vemodiga
brandgula
sommaren rinner
mellan fingrarna

På kylskåpet
sitter lappar
kvar
med junis
ljusa skisser

Vi tänder upp i rummen
som är kvava
och en tystnad hänger
kvar
flugor surrar
planlöst
Ute doftar morgonen
skolstartsdimma




Fri vers av Josef Klintenberg
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-05 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josef Klintenberg