Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker alla sår var det någon som sa...

Det gör ont

Fortfarande

Tio år är en lång tid

Det är nu det börjar komma tillbaka


Jag kan inte hantera det längre


Jag har ju varit så bra på att förtränga och dölja

Varför går det inte längre?

Det gör så ont

Hela tiden

Jag är fortfarande rädd

Hela tiden


Nej, nej, nej

Inte skada dig igen

Han kan inte röra dig längre

Inga fler slag eller sparkar

Inga fler smärtor i underlivet

Ändå känns det som att jag fortfarande går igenom det

Tiden läker alla sår var det någon som sa...






Fri vers av ErikaRoos
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-07 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos