Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt regnet falla och göra gatorna rena från ångest


In The Rain

värmens brand den når mig jag känner med hjärtat/

regnet faller på mig och sköljer bort smärtan/

känns som jag kan nå dig försöker att hjälpa/

genom vinterhalvåret då allting är becksvart/


den stora kraften finns i regnet för sen kommer solen/

då frodas marken där på ängen sår ett frö i jorden/

som slår rot och börjar växa mot ljusets krafter/

ger bot när du känns förhäxad och allt är fucked up/


vår jord behöver vattnas ibland i ökentorkan/

få ro från dödens gastars land och försöka orka/

när man möter stormar vill man gärna ta skydd/

men kriga på syster och broder! vägra att fly/


brygga:

den stora kraften finns i regnet för sen kommer solen/

då frodas marken där på ängen sår ett frö i jorden/


vers2

så låt regnet falla och göra gatorna rena från ångest/

denna låt lär dig älska dagarna av förnedrande krångel/

förenar ju folket under solen och dubbelregnbågen/

förneka bojor stunden är mogen sluta snubbla på tråden/


som inte är röd genom skaparlusten från den stora kraften/

vinn i din nöd se oss vakna upp här gunga till takten/

JahJah är i elden i regnet, hur kan du annars förklara/

varför smärtan sköljs bort och får alla att vakna/


till den grad att blåa vargarna skakar arga som satan/

vi poeter har inget att dölja nej! kalla oss nakna/

när vi låter regnet falla och står upp för varandra/

gråter ut samsas och låter gud landa/


brygga:

den stora kraften finns i regnet för sen kommer solen/

då frodas marken där på ängen sår ett frö i jorden/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-07 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl