Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig kärlek

Jag försöker se mig själv i spegeln

Men mitt ansikte faller isär

Vem är jag utan dig?

Vem var jag innan dig?

Jag kan inte längre minnas

När du levde sa vi att vår kärlek var gränslös

Evig

Oförstörbar

Och nu är du borta

Du finns överallt men ändå inte

Du finns i allt runt omkring mig

Du finns i träden utanför vårat hus

I soffan jag sitter i

I fjärrkontrollen

I vinglasen som vidrörts av dina läppar

I musiken jag lyssnar på

I alla dofter

I tapeterna som viskar till mig på nätterna

I luften jag andas

Du finns överallt men ändå ingenstans

Inuti mig

Utanför mig

Jag vågar inte glömma dig

För om jag gör det förlorar jag min själ

Utan dig är jag ingenting

Låt mig bli ett med dig igen

Vi är varandra






Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-07 16:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och full av känsla
2017-08-13

    ej medlem längre
Starka känslor som river och sliter i både själ och hjärta.

2017-08-07

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Detta är intet annat än kärlekens baksida nämligen TORTYR,där man riskerar bli kärlekens MARTYR.
Man dör sakta men återuppstår.
2017-08-07

    ej medlem längre
Med känslomässig intensitet flyter dina rader fram i speglingar, splittringar och förenlighet. Kärlek gör människan hel. Detta kanske är en av dina starkaste dikter.
2017-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt