Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppstakt II


Duschar, igen
andra gången på ett dygn
fjärde gången på två
stannar i ingentinget
stannar i mig själv en stund

Jag är en egen kropp nu
jag har den för mig själv
andra får påverka
få mig att andas snabbare
men inte

just nu

*

Jag sover tungt,
drömmer om att slå ihjäl honom
drömmer om att sluta mardrömma
stannar utanför REM
utanför mig själv ett tag

Just nu vill jag
söndra och härska med min egen tid
jag vill äga mina nej
jag vill ge bort mina ja
vänta på att suget i magen trycker bort hålet i bröstkorgen

det är mitt val
min kropp är min egen
jag lämnar den i nutiden
bäddar in den varsamt
väntar tills molnet av misär skingras




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-08 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel