Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det skönt att fritt filosofera........


Drömmen



Om jag hade en dröm
och finge hålla den
i min hand

då skulle stjärnorna
falla från himlen

på jorden skulle
den gula säden
alltid få vaja för
vinden

jag skulle vandra
över fälten med
ett barn på
min arm

hästarna betande
vid min sida

drömmen kom att
falla ur min hand

handen blev kall.





Fri vers av Karin Rosberg
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-27 07:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Du är fantastiskt skicklig..den här hade jag missat..glad jag fann
för jag älskar den..det fria filosoferandets stund..

då skulle stjärnorna falla från himlen
på jorden skulle den gula säden vaja för vinden
jag skulle vandra över fälten
med ett barn på min arm

inte kan tankars vandring och drömmar bli mer vackrare - tack för enastående fint bokmärke min vän!!!
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg