Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbarn

Vi är resultatet av kärleken

mellan Mor och Far

---Kärleksbarn




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-09 10:50



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Åtrå kan också vara en form av kärlek...
2017-08-09

  Öknens Ros VIP
nja...jag bara blev, inte riktigt resultatet av kärlek....
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP