Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I have won hela fucking slaget

Jag är en känslomänniska
som kanske inte alltid
har reagerat 
rätt och rationellt
Men är det så jävla
exceptionellt
att det på "allas" läppar 
ska bli aktuellt
Att jiddra, snacka 
och håna kvinnan
som impulsivt
reagerar naturligt
och emotionellt

Jag jobbar aktivt
med min KBT
Ni ska minsann
få SE - Ni SKA få SE
Självrannsakan
blir till insikter
Resan om varför
och därför och så,
skriver jag ut i dikter
Jag är modigare
än någon i släkten
Jag öppnar upp
dragkedjan och outar
det som finns 
innanför klädedräkten

Jag är modigare än 
er i gröna avundsjuka ögon
och de med 
svartsjukans lans
Jag vågar öppet
Jag erkänner min färd
från tider bakåt,
då jag var i obalans
Jag är stark, starkare
och starkast idag
Genom att bearbeta
dåtidshistoria 
och öppet ventilera
växer mitt inre
till ett bättre jag

Mina insikter
har givit mig 
FRAMGÅNGAR
på ett personligt plan
Mitt förnuft 
och mitt vett
i agerande
är ej lika explosivt
som förr
då fler ögon 
mot mig hade span
Min lärdom av insikter
gör mig lugn och sansad
mot provokativa individer 
och intrigmakare, och jag
ämnar aldrig bli likadan

Jag har varit på
"träningsläger"
i mången siffra av år
Vänt mig själv ut och in,
erkänt och rensat,
tagit bort sådant
som kan lämna
destruktiva spår
Bollen är i mål,
och jag är uttagen
till laget
Min självrannsakan
har vunnit poäng
I feel that I have won
hela fucking slaget

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-10 12:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Oaaah !!!!!
2017-08-17

  Svart svan
Grattis...everyone likes a winner...:)
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale