Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Secrets of the da vinci code (NEW)

för all del jag kan ha fel

dom sa. fel fel fel. (not)
som bara den

tappar som stavar

Deep Sleep Every Night

Griper tag i det närmaste som finns att gripa

begripa . rusa ner för den där backen
ficklampor av förtjusning
dundersmaken i munnen och väntan på kritiken

vattenfall vattenfall du ger mig
vattenfall du ser mig

allt detta seende gjorde mig sjösjuk
fick inte på mig linserna

för långa ögonfransar och starka ögonmuskler
märkligt

dom har kokat ihop något. så måste det vara.
det lyser igenom.som bara den bara.

starkare varor drickes med varsamhet
snuskiga tankar under luggen

slitstark. ensam som en varg. knullar snart.
du ser. tar. tappar ibland

för all del. det ser bättre ut på film
klipper klipper
klipper till för att det finns tillfälle.

ser för fan inget under luggen

mattor ligger framme och vi ligger nakna
som bara den

pärlande forsande vin
som gör oss.
nä nä :OSA FÖRST BESTÄLLNING

ett nummer är ett nummer
numer så ser vi det så tydligt

dom har formsvackor
mellan låren
tar tar tar
åren alla åren. vart tar dom_.

såren vem läker alla såren




Övriga genrer av stockhausen
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-07-06 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stockhausen