Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heder passé slut som idé


solidaritet konkret

visselblåsartutor

alternativ du vet

papperstugg och mutor


Heder passé

slut som idé

gläds istället åt

din individuella lön


den slår bara kilar

uti fackföreningskön


solidaritet konkret

den vi en gång kände

sund platskritk

där pulsar brände


blev uppköpt av

ett stint penningelände




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-11 10:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
framtiden är här och inte lär det bli bättre.
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP