Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretslopp



Vid solnedgången
i den lugna kvällen
känns den tunga doften
från blommornas gömmen
från multnande växter
och fuktig mossa

Men ny dag skall komma
med frisk vind
med sol som lyser
och ger nytt liv
åt knoppande örter
och spirande gräs




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-05-27 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors