Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt möte



På morgonen
vid postlådan
i gatubelysningen
vinkar jag
ett tyst gomorron
till grannen
med samma tidiga vanor




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-05-27 12:40



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Vardagsnära och ändåck poetiskt avlägsen vers. Fin!
2006-06-19

  Cris
Härligt vardaspoesi
så enkelt och
så himla rofyllt
trevligt..
2006-05-31

  * Ammi *
ja så härligt, en slags trygghet oxå?
härlig text!
2006-05-28

    Bodil Sandberg
Väl värt att begrunda...dessa morgonmöten på vår Jord...I GATUBELYSNINGEN VINKAR JAG TYST GOMORRON....Man blir lätt om hjärtat av att läsa och se stunden framför sig...
2006-05-28

  Albert
fred i världen
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors