Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genomskinligt

 

 

 

 

 

Han kammade håret åt andra hållet

Kanske allting skulle bli bra nu

Döden kom inte i ödemarken i sommar heller

 

 

Bäst att se ut som pappa

 

Hemma vid Mjukbergets trygghet




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-11 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP