Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka är vi du och jag?

Bär mig vyssa mig försiktigt

Det kanske är det enda jag vill

Att cellerna ska pusslas ihop

i min kroppshydda för att

kunna möta en annan hydda

Och att man tillsammans utan krav

öppnar dörr för dörr




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-12 19:11



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Cellerna måste definitivt pusslas ihop - men vem orkar när man själv inte orkar plocka upp dem och dom ligger utspridda litet här och där?

Kravlös gemenskap. . .Är det ett leddjur eller en amöba?

Bra dikt annars !!!
2017-09-24

  Nils-Robert
En metafor om den kravlösa kärleken mellan två jämbördiga.


2017-08-13

    ej medlem längre
Fin önskan för ett lyckligare liv!
2017-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP