Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Åtråns topp!

Underbar energi så skönt att få se dig fri

Delade dig med mig i ett fokuserat nu

 

Så len och fin

Varma tankar under tiden

 

Åtråns topp vi nådde

Universum fylldes av vackert skimmer

 

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-08-13

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 521 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-08-13 09:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt med heta stunder...
2017-08-16

  ULJO
Kärlek på toppennivå.
2017-08-14

  Rise Little One
Mening med livet...
2017-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Där kärleken är!
2017-08-14

  alicja lappalainen VIP
post coitum omne animal triste est sive gallus et mulier
2017-08-13

  Anya VIP
Livsglädje.
2017-08-13

  Alysse VIP
Sensuellt och kärleksfullt

"Delade dig med mig" -
så underbart skrivet!
2017-08-13

    ej medlem längre
Tycker särskilt om "Delade dig med mig/i ett fokuserat nu"!
2017-08-13

    ADI Nehlin
Härligt!
2017-08-13

    ej medlem längre
magiskt i ord och bild
2017-08-13

    ej medlem längre
Kärlekens magi....
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin