Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta mig härifrån

22 år senare
jag trycker mig närmre dig
panikångest på jobbet igen
det var längesen
vill bara åka till dig berget vid dig igen
äta popcorn å dricka kaffe
inte ligga i sängen sova när jag kommer hem från jobbet för jag har ingenstans att va
vill inte ligga hemma i sängen och kolla på alla youtube-dokumentärer som finns
känner hur jag är tillbaka till 15år och jag vill inte vara där mer
för det är exakt samma
och han mår precis lika dåligt som då
hör på hans andning hur han mår

vill inte vara kvar här i denhär lägenheten
jag ruttnar
och jag vill bara vidare i livet
jag vill inte vara kvar på samma plats mer




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-13 18:51



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Att göra något av sin saknad och längtan är först av allt sätta ord på den - och sedan...
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans