Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar in mörkret

elden sprakar
när värmen dör ut

vågorna stannar
när kylan omfamnar dem

träden vissnar
när löven vill lämna

människor vill
ha varandra närmare

jag väntar
in mörkret som kommer

jag väntar
in ensamheten, tomheten

jag väntar
in verkligheten




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-13 22:48



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Mycket öppen och vänlig mot läsaren.
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia