Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvistig matte


Mätarlarven vet
hur många böjar det går
på raksträckorna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-05-27 14:20



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Du är omöjlig du :)
2006-05-29

  Sun
Jag vet bara att jag gillar den, inte riktigt varför.
Du skriver intressant o jag gillar intressanta dikter som inte är för uppenbara men ändå inte känns som om folk bara satt ihop massa knasiga ord för att låta smarta o "estetiska".

Härligt uppfriskande.
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP