Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barns liv

 

 

efteråt

när hon 

snörvlande, snyftande

kände lättnaden

samtidigt rädslan

för stunden var det över

men det skulle komma 

en nästa gång

och igen och igen

mellan de stunderna

försökte hon vara

det hon var

ett barn

men klumpen i magen 

och smutsen i själen 

fanns där alltjämt




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-15 14:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre

en sån sorg gör ont i själen

var aktsam om de sköra och små
vi måste vara så
fäll paraplyet över de dunmjuka
ingen får dem skada

så insiktsfullt skrivet
om det svåra


2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP