Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrunden



Hur djup är avgrunden

Där nattens monstrum lurar lömskt

Utan vila

Utan sömn

Ett mörker utan like

Upp för klippväggar klättra

En strimma ljus

En grynings Gud






Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-14 15:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vaken mardrömskänsla genomströmmar dikten, och där någonstans bland allt det skavande finns en ljusstrimma, en gryning. Tycker mycket om den täta stämningen!
2017-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt