Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krav på vänskap

Regelbundenheten inifrån stressar sin performans
Kroppen springer stilla
ett maraton
Lämna mig inte
Gå inte

Känner inget
Var stilla
Tro inget
Allt är ordnat
Snälla överhet lämna över till andra jag ber
Aktiva vänner är ej en bedrift
men låt de kännas i sin närvaro hur tysta de än är
De som glöms var ej där från början men de som bränner hålet o gör sig påminda du minns

de finns 

än




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 167 gånger
Publicerad 2017-08-14 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena