Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oberörd för mig

 

Jag dansar vid sidan

om mig själv

inget annat rör mig

än dimmans skörhet

 

gryningen binder sina nät

havet rullar sina skatter

ur mina sandklädda händer

 

jag förlorade dig

det vilda kallade

det är något annat

som rör dig nu

en annan kärlek

som beströr dig nu

oberörd för mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-15 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP