Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven med viss metrisk tanke. Detta är en minnesdikt till mig själv.


Löftets lykta

Löftets lykta

Lugnt vaggas tankar ur skuggrikets hörn
in bland tankar av buskar och törn
När klämtar klockan av tidig avgång?
där står på perongen månens fru
Andas lugnt, se dagen gry med sång

Se, löftet jag en gång gav
den har hållit mig flytande
i stormens mäktiga hav




Bunden vers (Annat versmått) av Synx
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-16 00:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra
lugn och vacker
som en flod
till havet
2017-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Synx
Synx