Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig andas dig

Jag dricker girigt av livet
det som rinner längs väggarna
låt mig andas dig

Vi är floden som förgrenar sig
i det bördiga landet
låt mig andas dig

Vi är världens alla månar
som ger ljus åt förvirrade själar
låt mig andas dig

Våra händer vandrar tillsammans
över öppna fält
låt mig andas dig

Hundar skäller på avstånd
när vi gör ett nytt försök
låt mig andas dig




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-16 08:05



Bookmark and Share


  Eva Gafvelin Ramberg
Tycker om rytmen och upprepningen i denhär dikten!
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP