Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsets längtan

Små tunna hårstrån
står som spön på knottrig hud

Dörrar stängs

Välvillig vind fick ingen vän
Grässtrån fortsätter längta
efter gamla fötter att kittla




Fri vers (Fri form) av universum
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-16 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

universum
universum