Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut utan slut

Det var det längsta avslutet

den pågår än


En plågsam utdragen process

av ord som ändrat betoning

saker som bytt plats


Människokropp sover i annan säng

har egen toalett

och inga sympatier


Kramar utbyts mot klagan

olycka skylls

offerkoftor sys


I brist på handling

uppkommer förbittring



Härdar ut hela livet

för att skylla olycka

på någon annan


Det är ditt fel

säger två röster i kör



När vi pekar på den andre

är tre fingrar riktade mot oss själva




Fri vers (Fri form) av universum
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-08 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

universum
universum