Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obekväm i bekvämligheter

Det är så bekvämt

att prata ytligheter

och gamla historier

vi alla vet slutet på


Det blir väl enkelt då


Vi skrattar samtidigt

överröstar våra sår

vi aldrig låtsas om


Det är så bekvämt

att det aldrig blir obekvämt

av verkliga känslor


Det är så obekvämt

i meningslösheten vi skapat

av bekvämlighet




Fri vers (Fri form) av universum
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-20 14:41



Bookmark and Share


  Stay Golden
People get lost at sea, It's much more nice to sit in the cottage talking bout' the weather ^^
2018-06-20

  HenrysDotter
Så snyggt fångat och formulerat!
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

universum
universum