Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbipasserande


Jag går bara förbi

tydlig blir all magi

lättad och fri

jag är utanför inte däri


I ett tillfälligt näste

får åsikter inte fäste

jag plaskar lyckligt I en älv

äntligen får jag bara känna själv


Mina dagar jag älskar er

jag hoppas på en till, bara lite mer




Fri vers (Fri form) av universum
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-09 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

universum
universum