Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först i kön

 

 

 

när det skulle väljas lag

i brännboll

eller annat bollspel

blev jag

klassens hackkyckling

alltid vald först

i handboll fick jag

alltid stå i mål

ingen annan ville

inte jag heller

jag blev tvingad

det var  så jag bröt ena lillfingret

i brännboll blev jag brännare

ingen annan ville

jag var duktig på fånga bollen

och sprang som en jäkel

alla ville ha bästa brännaren

de få gånger jag fick vara med och spela

passade ingen bollen till mig

i brännboll däremot fick man chansen

slå med runda trät och slå bollen

så långt det bara gick

ibland duger man

fast man är hackkyckling

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-16 13:26



Bookmark and Share


  Per Drysén
Duger gör man alltid
2017-08-16

    ej medlem längre
ett icke snällt ord hackkyckling
ingen får det vara
alla är underbara

kram <3
2017-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP