Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Hallo, here is awesome Me. Seså, ge mig era gilla-tryck och kommentarer. - Please, bekräfta mitt självförtroende, - I want you to agree...


- Hallo, here is awesome Me

Selfie, selfie, selfie, 
samma foto varje dag
Upprepande du matar sfären
med en bild av ditt 
"attention-jag"
- Hej, hej, tjena hallå,
viftar med uppräckt hand
Please, give me
some attenion,
I´m begging from 
"selfie-land"

Hallå, SE mig, 
Ge mig uppmärksamhet 
Spana in min selfie
Med mask av osäkerhet 
Repetivt med fotoklick, 
Du visar upp dig i flödet 
Hoppas att alla gillar, 
och ger dig bekräftelsestödet

Du vaknar upp var dag
och genast tar en "klick"
Alltid samma vinkel, 
Säg mig, ger din 
spegelbild dig en kick
Vill synas, och tar 
din plats i sfären
- Hallo, here is awesome Me
Seså, ge mig era gilla-tryck
och kommentarer
- Please, bekräfta
mitt självförtroende,
- I want you to agree...

Selfie, selfie, selfie, 
samma foto varje dag
Upprepande du matar sfären
med en bild av ditt 
"attention-jag"
När så dagen når till ända,
blir det dags att 
bekräftelsen addera
Synar alla gilla-tryck,
en enkel matematik,
som du varje dag repetera

 //I like ironi...Ta nu inte detta som tviiii...
Bara några ord i all välmening,
som konstruktiv kritik
Ta inte åt dig bokstavligt
Du med ett självförtroende så rik...
Få ingen panik,
men vad sägs om lite
omväxling på fotovinkeln
i ditt bekräftelseskrik...//

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-17 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale