Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en fråga



varför går så många människor i detta land
omkring på gator och torg
antingen bedjandes om ursäkt för sin existens
eller bespottandes och besvärjandes sitt enda liv ?

hur är det fatt ?

det finns människor på samma planet
som törstar ihjäl

men å andra sidan finns det som sagt
såna som upplever sitt livs smärta
i att pappa inte vill köpa
den där jackan för 5000

hur är det ställt ??




Fri vers (Prosapoesi) av Gunnar Hilén VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-17 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP