Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust 2

 

 

 

Ligger i soffan och tittar på tv. Slukar i mig godis, lite löss och färgämnen. Kedjorna runt mina ben skaver. Du ler och skrattar. Jag är halvt naken och likgiltig inför världsnyheter. Bh banden har hasat ner och bysten blottar sig. Jag tittar upp och dina gröna ögon borrar sig in i mina blå. Jag har lärt känna dig innan och utan. Du vill ha något som de flesta inte vågar yppa. Mina öron har fått höra alla dina hemligheter. När du kysser mitt ansikte, trycker din kropp hårt mot min, då vet jag. Du stannar hos mig. Ingen kan ge dig vad jag ger dig. Hos mig kan du gråta som ett litet barn, släcka din kärlekstörst eller bara sova i min famn. Jag accepterar ditt innersta. Kom och slicka sockret från mina läppar, håll om mig hårt, bind dina andetag runt mina lår...




Övriga genrer av genni VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-23 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så innerligt vackert och fyllt av lust. Vilken häftig förbindelse Du beskriver!
2017-09-25

    Lars J
"Kom och slicka sockret från mina läppar" Så vackert!
2017-09-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
lustoförd
2017-08-30

  Peter G VIP
Kärlek när den är som finast! Att kunna dela allt, inte minst på det själsliga planet ger en oerhörd närhet och tillit till varandra!


2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP