Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du menade

Jag hade inga ögon
Du lärde mig va utan
Jag hade aldrig läppar
Du sa jag kunde le

Jag hade ingen ilska
Du sa jag var för lam
Jag lärde mig att skrika
Så sa du psykopat

När du gått ut
Så såg jag ej
så log jag ej
så skrek jag ej
Men hittad var min ilska

Jag valde bort min mun
Jag valde bort min ilska
Jag ville bara sett
vad du längst inne menat

 




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-18 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena