Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

 

 

 

han kunde inte se sig mätt på hennes kropp 

han älskade varje millimeter av henne 

de mjuka runda brösten

de sköna kurvorna

hennes välformade stjärt

och det som gjorde honom mest kåt 

hennes sköna fitta

hon hade mjukt krulligt hår

det kittlade i hans näsa

när han tillfredsställde henne 

med tungan

när han efter en stund

förde in sin kuk

i hennes våta grotta

fick honom att stöna av vällust 

han såg på henne med åtrå

och undslapp sig en längtansfull suck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-18 15:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj det är nästan för mycket..............
för en ungkarl som jag:)
2017-08-19

    ej medlem längre
Å sexologen Malena har landat :)

2017-08-19

  Henning Hson
Tummen upp!
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP