Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
manifestation på Sergels Torg efter "Drottninggatan"


vad vi skulle ha behövt 7.4



det var inte kärlek
det var inte det vi tänkte på
det var ingen terror mot kärlek

det var hela världen
att vi vill gråta så ofta
att vår tid och framtid är så svart

ni som ville trösta
var fel ute
ni vågade inte lyssna på riktiga känslor

ni var fega
en gång till
igen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-18 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP