Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltje


Vågvalsar taktfast

med vind in mot tystnaden.

Omges av stiltje.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-19 04:34



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Rofylld.
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP