Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslöjad

Avslöjad
och synad
som den bluff
jag troligen är

Ett ensamt djur
på insidan
av nattens dvala

Hur kan ett sådant
förfall
vara möjligt?

Det är som att gå av
på mitten
ännu en gång

Luft
ge mig luft




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-19 08:48



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Kvävande ångest .....
2017-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP