Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självskada

Du ska bara veta hur det känns
att ha en typ av självskadeabstinens.
Att trycka bladet mot sin kropp,
Utan att något eller någon kan säga stopp.

Att tillslut se blodet pärla och rinna,
Är så behagligt att man nästan kan svimma.

Ångesten byggs upp under flera dagar
och både psyket och kroppen klagar.
För att få spänningarna att släppa,
Måste jag självskadesuget släcka.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angst
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-19 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ångestens språk
ont
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Angst
Angst