Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Reza

Någon ber dig Hålla avstånd.
Någon kräver Backa bort.
"Vänd tillbaka. Dra åt skogen.
Du är av en annan sort."

Be då Någon att förklara:
Hur långt borta ska du dra?
"Var finns platsen? Var är skogen?
Vilken sort är riktigt bra?"




Fri vers av Lehva VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 26 personer
Utvald text
Publicerad 2017-08-20 09:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra och tänkvärt...grattis till din utvalda text också...
2018-02-04

  Michael Westling
Den som som inte är du? Rätt lätt koncept att förstå
2017-09-18

  Iréne S Räisänen VIP
Tänkvärt.
2017-09-15

    ej medlem längre
Klockrent, välformulerat och ett välförtjänt svar på tal!
2017-09-15

  aol
Tankeväckande text gillas mycket,
2017-08-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2017-08-21

  Anya VIP
Jaa vilken sort är riktigt bra? Mycket bra slutrad. Så talande.
2017-08-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanonbra och tänkvärt diktat!
2017-08-20

  Annie b'larsson VIP
Ja, jädrar vad bra det här var! Den sista raden i andra versen. Likt en klämtande klocka som dånar över hela världen.
2017-08-20

    Taly
världsklass. tack!
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP