Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindfulness





En havsbris blåser i mitt hår
Ett vågskvalp nuddar min hörsel
Ett moln smeker min hud
Solen värmer mitt hjärta
Doften av tång fångar min andning
Havsörnens vingslag skuggar min blick
Ett grässtrå vajar mot min hand
En myra kittlar min tå
Min kropp vilar på en stenhäll
Det är jag
det är bara jag
Det är jag som blåser, nuddar, smeker,
värmer, fångar, skuggar, vajar, kittlar, vilar
Det är jag
Bara jag




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-20 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP