Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för två år sen undanhöll min sons pappa våran gemensamma son, har inte fått träffa min son på två år på grund av hans pappa


du är saknad

du är saknad

du är älskad 

varför 

varför 

min älskade son 

mina tankar vandrar 

ofta till dig 

undrar så

hur du har det 

undrar om du 

någon gång 

tänker på mig 

din mamma 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 378 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-20 22:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Beror starkt..kram
2017-11-04

    snöö
En mammas värsta mardröm. Hoppas det finns något att hoppas på trots allt. Starkt berörande text.
2017-10-29

    ej medlem längre
Smärtsam och starkt. Miljoner Styrke kramar till dig.
2017-09-20

    carinamnm
Så fruktansvärt smärtsamt! Kram till dig för mod att dela.
2017-08-26

  prinscess VIP
Så smärtsamt ,styrkekram till dig
2017-08-22

  Maria Sundelin VIP
Smärtsamt
Kramar
2017-08-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Så fruktansvärt, att inte få träffa sitt barn. Förstår din upprördhet.
2017-08-21

  ULJO
Smärtsam läsning
2017-08-21

  Öknens Ros VIP
känner med dig, sådan sorg och smärta du måste känna.
2017-08-21

    ej medlem längre
det smärtar mig att läsa dina rader.
2017-08-20
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77