Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattbad

Spelar syrsor
kallnar huden
kolnar rymden
Lyser knappar
avklädd ute
Syns inte

Känner mig jord
Ärade här
Kyler svart vatten
glider ner

flyter under
upptäcks av ingen
Söker ytan
blind jag är
Ser nåt blänka
vid min återkomst




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-20 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena