Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är livet.


Du är

KÄRLEK

vackrare än så
blir inte

livet.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-21 10:45



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Själavackert
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP