Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din kropp den går iväg min kropp den går isär


Krokodiltårar

ensam

bara stjärnorna ser

tårarnas blanka spår

längs min kind


väntan

på någonting mer

nåt annat än det här

något varmt


fängslad

min vision är bortbränd

en röd-randig ärm

blir min flykt


vinden blåser kalt

i såren ligger salt

vi alla dör ibland

men jag ska aldrig, aldrig,

aldrig lämna dig

~

drömmar

inte längre i färg

aldrig lagom grått

bara svart(vitt)


hudlös

allt är dalar och berg

jag hatar det jag fått

den jag blivit (den jag är)


din kropp den går iväg

min kropp den går isär

jag håller i vår värld

för du ska aldrig, aldrig,

aldrig lämna mig

~

långsamt

å så långsamt

går så långsamt

alltid långsamt

allt för långsamt

å så långsamt

går långsamt

alltid långsamt

å långsamt

så tappar jag kontroll...

 

vill inte andas mer

men vågar inte dö

impulser drar mig ner

men jag ska aldrig, aldrig,

aldrig lämna dig

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Erik Gefvert
Läst 544 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-08-21 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert