Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får aldrig nog

Jag får aldrig nog av ditt skratt
av din mjuka hud
av ditt hår

Jag får aldrig nog av att dina händer platsar så perfekt i mina
att du av någon anledning alltid är varm när jag är kall
att du aldrig vill lämna sängen som vi delar

Jag får aldrig nog av att du alltid är äventyrlig av dig
att du aldrig vet vart du ska
att du bara vet att du vill komma ifrån allt ett litet tag tillsammans med mig

Jag får aldrig nog av att se dig glad
att jag kan säga någonting så otroligt dumt
men att du kan tycka att jag är charmig på just mitt sätt och skratta

Jag får aldrig nog av du alltid är så full av liv
att när jag ibland får panik och all skit bara strömmar ur mig
att du alltid, varenda gång har ork att sitta bredvid och trösta

Jag får aldrig nog av att bara sitta helt tyst och hålla om dig
att röra fingrarna genom ditt hår
att bara känna att ingenting kunde bli bättre än just i den stunden

Jag får aldrig nog av att sakna dig
att alltid veta att vi kommer ses igen
att det kanske tar veckor eller månader men att det slutar på samma vis

Jag får aldrig nog av att dela samma luft som du andas
att få vara en del utav din kropp
att bara ligga stilla och lyssna på hjärtslag

Jag får aldrig nog av att höra dig säga dig tre små ord
att viska i ditt öra
jag får aldrig nog av att älska




Övriga genrer av calle_
Läst 813 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-23 01:07



Bookmark and Share


    Fadime
En kärleksdikt som omfattar så mycket av det som är angeläget. Utmärkt diktat.
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_