Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Motsatser
Kompletteringar
Kontraster



Balans

Yin & Yang

Piff & Puff

Knoll & Tott

Helan & Halvan

Drutten & Jena

Musse & Långben

Sant & Falskt

Polarn & Pyret

Hund & Katt

Här & Där

Svenne & Lotta

Korv & Mos

Kort & Gott

Du & Jag

Ditt & Datt

Staffan & Bengt

Ljus & Mörker

Rätt & Fel

Upp & Ner

Kalle & Klätterträdet

Av & På

Ont & Gott

Shrek & Fiona

Mor & Far

Gott & Blandat

Sanning & Lögn

Kärlek & Hat

Natt & Dag

Kaffe & Mjölk

Rik & Fattig

Ritch & Ratch

Anita & Televinken

Sex & the City

Djupt & Ytligt

Kallt & Varmt

Albert & Herbert

Alfa & Omega

Rim & Reson

Linus & Lotta

Sol & Regn

Hasse & Tage

Gul & Blå

Råd & Rön

Vin & Sprit

Hit & Dit

Ljus & Skugga

Friskis & Svettis

Wahlström & Widstrand

Bot & Bättring

Sommar & Vinter

Rabén & Sjögren

St. Göran & Draken

Kjell & Company

Pettsson & Findus

H & M

Takt & ton

Köp & Sälj

Adam & Eva

Jeans & Clothes

Brott & Straff

Dum & Dummare

Orsak & Verkan

Ordning & Reda

Tid & Rum

Hem & Villa

Trazan & Banarne

Hugin & Munin

Frukt & Grönt

A & O

Kultur & Fritid

Höst & Vår

Morrhår & Ärtor

Bed & Breakfast

Djur & Natur

M & M

Kultur & Fritid

Big Mac & Co

Tick & Tack

Liv & Död

 




Övriga genrer av Burläsk
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-05-27 23:01



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Haha, humor som fan!
Men du glömde Sex & the City
2006-06-01

  Daniel_78 VIP
ritch & ratch
2006-05-28

  Per Rydberg
läser och blir glad - fast det är ju inga motsatser precis!
2006-05-28

  Sanningsägaren VIP
ärtor och fårskit
du och jag
2006-05-28

  Myy VIP
Djupt...
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt